e diel, 2 shtator 2007

Oprør på Nørrebro

Så har de autonome voldspsykopater igen været på spil på Nørrebro, ½ år efter ungdomshuset fjernedes.

Disse psykopater lever og ånder for at lave en lokal revolution, hvor almindelig lov ikke gælder. Det ses lyset af deres dybt kriminelle handlinger:

63 anholdelser efter uroligheder
Offentliggjort 02.09.07 kl. 07:58
Politiet har foretaget 63 anholdelser på Nørrebro efter demonstration for
Ungdomshuset. Nørrebro ligner krigszone efter timelange uroligheder.
Synet
af glasskår, brosten og afbrændte containere mødte søndag morgen igen beboerne
på Nørrebro.
1.000 demonstranter
Politiet har foretaget 63 anholdelser,
efter at op mod 1.000 unge lørdag nat forvandlede Nørrebro til et inferno af
flyvende brosten, flasker og molotovcocktails, fortæller Ordenspolitiets
centrale vagtleder Gunnar Nørager.
- Nørrebro er totalt brændt af, og en
stor del af butikkerne fra Dronning Louises Bro til Nørrebro runddel er blevet
smadret og plyndret.

Ritzau


Læs det hele her: http://jp.dk/indland/kbh/article1070524.ece

Og Enhedslistens Afdeling for Forbrydelsers beskyttelse støtter voldspsykopaterne:

Enhedslisten vil have nyt ungdomshus
Offentliggjort 02.09.07 kl. 11:01
Enhedslisten mener, at fejlslagen politik udløste uroligheder på Nørrebro.
Et nyt hus til de unge vil være løsningen.
De voldsomme gadekampe på Nørrebro
natten til søndag kunne have været undgået, hvis de unge havde fået et nyt hus.
Det mener Enhedslisten. Samtidig siger partiet ungdomshusordfører Morten Kabell,
at overborgmester Ritt Bjerregaards (S) hårde linje over for de unge har spillet
fallit.

http://jp.dk/indland/kbh/article1070581.ece

Nej, der har været for meget eftergivenhed og blødsødenhed med disse anarkister fra det ekstremistiske venstrefløj.

De bør indkredses med militærets hjælp, fanges, og indespærres.
24-timers reglen for dommervagt skal suspenderes og der skal eksekveres lyndomme. Der er nok at dømme på:

Straffeloven kap. 14

14. kapitel Forbrydelser mod den offentlige myndighed mv.
§ 119. Den, som med vold eller trussel om vold overfalder nogen, hvem det påhviler at handle i medfør af offentlig tjeneste eller hverv, under udførelsen af tjenesten eller hvervet eller i anledning af samme, eller som på lige måde søger at hindre en sådan person i at foretage en lovlig tjenestehandling eller at tvinge ham til at foretage en tjenestehandling, straffes med bøde eller fængsel indtil 8 år. Stk. 2. På samme måde straffes den, som, uden at forholdet falder ind under stk. 1, fremsætter trusler om vold, om frihedsberøvelse eller om sigtelse for strafbart eller ærerørigt forhold mod nogen, der af det offentlige er tillagt domsmyndighed eller myndighed til at træffe afgørelse vedrørende retsforhold eller vedrørende håndhævelse af statens straffemyndighed, i anledning af udførelsen af tjenesten eller hvervet, eller som på lige måde søger at hindre en sådan person i at foretage en lovlig tjenestehandling eller at tvinge ham til at foretage en tjenestehandling. Stk. 3. Lægger nogen ellers de nævnte personer hindringer i vejen for udførelsen af deres tjeneste eller hverv, straffes han med bøde eller med fængsel indtil 6 måneder.


Straffeloven kap. 15
15. kapitel Forbrydelser mod den offentlige orden og fred
§ 133. Den, som fremkalder opløb med det forsæt at øve eller true med vold på person eller gods, straffes med bøde eller fængsel indtil 3 år.Stk. 2. På samme måde straffes de, der ved et opløb, under hvilket nævnte formål er lagt for dagen, optræder som opløbets ledere, samt enhver deltager, der undlader at efterkomme øvrighedens lovligt forkyndte påbud til mængden om at skilles. Stk. 3.Begås der under sådant opløb nogen under dets formål hørende forbrydelse, straffes opløbets anstiftere eller ledere efter den bestemmelse, der gælder for den pågældende forbrydelse.

§ 134 b. Den, der i forbindelse med møder, forsamlinger, optog eller lignende på offentligt sted færdes med ansigtet helt eller delvis tildækket med hætte, maske, bemaling eller lignende på en måde, der er egnet til at hindre identifikation, straffes med bøde eller fængsel indtil 6 måneder.


§ 142. Med bøde eller fængsel indtil 3 måneder straffes den, som undlader på opfordring at yde nogen, hvem offentlig myndighed tilkommer, en bistand, hvorved ulykke eller forbrydelse, der udsætter andres liv, helbred eller velfærd for fare, skal afvendes, skønt sådan bistand kunne ydes uden fare eller opofrelse af større betydning.
(Hindre brandvæsenets arbejde)


Straffeloven kap. 21

21. kapitel Forskellige almenskadelige handlinger
§ 193. Den, som på retsstridig måde fremkalder omfattende forstyrrelse i driften af almindelige samfærdselsmidler, offentlig postbesørgelse, telegraf- eller telefonanlæg, radio- eller fjernsynsanlæg, databehandlingsanlæg eller anlæg, der tjener til almindelig forsyning med vand, gas, elektrisk strøm eller varme, straffes med fængsel indtil 4 år eller under formildende omstændigheder med bøde.


Straffeloven kap. 27

27. kapitel Freds- og ærekrænkelser
§ 264. Med bøde eller fængsel indtil 6 måneder straffes den, som uberettiget 1) skaffer sig adgang til fremmed hus eller andet ikke frit tilgængeligt sted, 2) undlader at forlade fremmed grund efter at være opfordret dertil.

§ 266. Den, som på en måde, der er egnet til hos nogen at fremkalde alvorlig frygt for eget eller andres liv, helbred eller velfærd, truer med at foretage en strafbar handling, straffes med bøde eller fængsel indtil 2 år.

§ 266 a. Med bøde eller fængsel indtil 1 år straffes den, der, uden at forholdet omfattes af §§ 136 og 266, offentligt fremsætter udtalelser, der tilstræber at fremkalde voldshandlinger eller hærværk.


Straffeloven kap. 25

25. kapitel Forbrydelser mod liv og legeme
§ 245. Den, som udøver et legemsangreb af særlig rå, brutal eller farlig karakter eller gør sig skyldig i mishandling, straffes med fængsel indtil 6 år. Har et sådant legemsangreb haft betydelig skade på legeme eller helbred til følge, skal dette betragtes som en særlig skærpende omstændighed. Stk. 2. Den, som uden for de i stk. 1 nævnte tilfælde tilføjer en anden person skade på legeme eller helbred, straffes med fængsel indtil 6 år.


Blot et beskedent udpluk af lovovertrædelserne.

Og da Enhedslisten støtter disse optøjer og denne voldspøbel, bør advokaterne finde mange gode paragraffer til også at fjerne Enhedslisten fra det politisk aktive liv!

Nuk ka komente: