e premte, 10 gusht 2007

Dansk vs. indvandrer kriminaliteten

Så er tiden kommet til endnu et pluk i Politiets døgnrapporter.

Denne gang Kbh. Politi:
http://www.politi.dk/Koebenhavn/da/lokalnyt/Doegnrapporter/doegnrapport_0900807.htm


Røveri mod 12-årig pige

Torsdag den 9. august 2007 kl. 1445 Den forurettede 12-årige pige gik gennem Lersø Parken med en skoleven, da de blev kontaktet af 2 unge drenge, der på knallert kørte op til dem. De bad om at få lov til at låne deres mobiltelefon, da de skulle ringe til deres mor, men den 12-årige og hendes ven ville ikke aflevere deres telefoner og sagde, at de ikke havde nogen telefon. Den ene af drengene (A) truede med ordene: ”Skal vi nakke jer?” og ”Skal vi stikke jer ned?” og den anden dreng (B) tog en tom ølflaske, som han knuste og holdt i hånden. Den 12-årige pige følte sig nu så truet, at hun udleverede sin mobiltelefon til de to drenge, som umiddelbart herefter kørte fra stedet på deres knallert.

De to drenge/gerningsmænd beskrives som: A: dreng, udenlandsk herkomst, 14-16 år, ca. 175 cm, almindeligt bygget, mørk hud, kort sort glat hår, brede øjenbryn, lidt begyndende overskæg og havde en vorte på venstre kind ved munden. Han var iført en mørkeblå T-shirt med hvidt mønster og blå jeans/piratbukser med mønster på lår. B: dreng, udenlandsk herkomst, 14-16 år, 155-160 cm, almindeligt bygget, lysere i huden end A, kort lyst/gyldent hår – muligvis farvet. Han var iført blå jeans og en hvid T-shirt. Evt. oplysninger kan gives til Station Bellahøj.
---------------------

Anholdt efter tyveri fra taske

Tirsdag den 7. august 2007 kl. 1705 Politiet anholdt en udenlandsk mand – med bopæl i Sverige – der sigtes for tre tilfælde af tyveri fra taske. Herudover var manden eftersøgt til yderligere en sag vedrørende tyveri fra taske samt efterfølgende misbrug at et stjålet dankort. Gerningsmanden vil blive fremstillet i Dommervagten med henblik på varetægtsfængsling.
---------------------

Røveri mod guldsmed

Fredag den 3. august 2007 kl. 1258 Gerningsmanden indfandt sig i en guldsmedeforretning på Frederikssundsvej, hvor han truede den kvindelige ekspedient med en ca. 30 cm lang kniv, og fik hende til at udlevere kontanter samt diverse smykker og ure – til en samlet anslået pris på kr. 300.000. Efter røveriet undløb gerningsmanden til fods ad Frederikssundsvej på vej væk fra byen. Han beskrives som: A: mand, formentlig udlænding (talte med accent), mørk omkring øjnene, 175-180 cm, 20-25 år,, almindeligt bygget. Han var iført et mørkt tørklæde for ansigtet, sort hættetrøje og blå cowboybukser med hængerøv. Evt. oplysninger kan gives til Station Bellahøj.
---------------------

Røveri mod 69-årig mand

Lørdag den 4. august 2007 kl. 1530 Den forurettede 69-årige mand blev på en sti i Bystævneparken mellem Tingbjerg og Gyngemosegård overfaldet bagfra af ukendte gerningsmænd. Han blev skubbet omkuld, så han faldt på maven, og gerningsmændenestjal herefter hans pung, som han havde i baglommen. Han nåede ikke at se gerningsmændene, inden de stak af fra stedet. Evt. oplysninger i sagen kan gives til Station Bellahøj.
---------------------

Alvorlig vold – knivstikkeri

Onsdag den 1. august 2007 kl. 0331 Ved Valby Langgade Station blev to 17-årige stukket med kniv – den ene i armen, den anden med snitsår i maveregionen. De var på vej væk fra en privat fest, da de mødte gerningsmanden, der var sammen med en anden gruppe unge. Han beskrives: A: Ung mand, intet om alder, dansk, ca. 170 cm og kraftig til fedladen af bygning, med karseklippet sort hår, iført lyse jeans. Eventuelle yderligere oplysninger kan gives til Station City
---------------------

Dette var 5 sager. Bare et udpluk af tilgængelig information.
Af gerningsmændene var 4 "udenlandske", 1 dansk og 1 ej signaliseret.

Nuk ka komente: