e diel, 26 gusht 2007

Koranen politianmeldt

Denne mail er idag sendt til Statsadvokaten for Storkøbenhavn:

ANMELDELSE
om overtrædelse af
DANMARKS RIGES GRUNDLOV



Hermed foretages retslig anmeldelse af KORANEN samt alle organisationer og foreninger, herunder HIzb-Ut-Tahrir, og Islamisk Sanfund, der bygger på Koranens ord og bud.

Overtrædelser ses udført i bl.a. følgende uddrag af Koranens tekster til indiskutabel efterfølgelse for muslimer, som værende udtryk for ekstrem religiøs racisme, og dermed samtidig overtrædelse af §266B, m.fl. i Straffeloven :

Sura 2:

191
Dræb de vantro, hvor du møder dem. Det er belønningen til de vantro.
216Krig er pålagt jer af Allah.

Sura 9:

5
Slagt hedningene, uanset hvor I finder dem.
14
Bekæmp de vantro! Allah er på jeres side; han vil skænke jer sejren.
28Kun de vantro er urene. Hold dem væk fra jeres helligdomme.
29Bekæmp de kristne og jøder, der ikke tror på Allah.
30Kristne og jøder er perverse. Allah bekæmper dem selv.

34Spred nyheden, Muhammad, om en frygtelig straf til kristne og jøder.

111
Muslimer skal kæmpe for Allah. De skal dræbe og blive dræbt. Allah vil belønne dem for det.

Koranens bud opfordrer / påbyder voldelige handlinger og drab på anderledes tænklende og troende, og overtræder derfor:

Grundloven
§ 67.
Borgerne har ret til at forene sig i samfund for at dyrke Gud på den måde, der stemmer med deres overbevisning, dog at intet læres eller foretages, som strider mod sædeligheden eller den offentlige orden.

og

§ 78.
Stk. 1. Borgerne har ret til uden forudgående tilladelse at danne foreninger i ethvert lovligt øjemed.
Stk. 2. Foreninger, der virker ved eller søger at nå deres mål ved vold, anstiftelse af vold eller lignende strafbar påvirkning af anderledes tænkende, bliver at opløse ved dom.
Stk. 3. Ingen forening kan opløses ved en regeringsforanstaltning. Dog kan en forening foreløbig forbydes, men der skal da straks anlægges sag imod den til dens opløsning.
Stk. 4. Sager om opløsning af politiske foreninger skal uden særlig tilladelse kunne indbringes for rigets øverste domstol.
Stk. 5. Opløsningens retsvirkninger fastsættes nærmere ved lov.
Subsidiært:

§ 77.
Enhver er berettiget til på tryk, i skrift og tale at offentliggøre sine tanker, dog under ansvar for domstolene. Censur og andre forebyggende forholdsregler kan ingensinde påny indføres.

-------------------------------------

Derudover anklages Koranen og deraf udspringende foreninger og organisationer for overtrædelse af

Straffeloven

§ 21.
Handlinger, som sigter til at fremme eller bevirke udførelsen af en forbrydelse, straffes, når denne ikke fuldbyrdes, som forsøg.

(Hvilket må være indiskutabelt i Koranens bud om drab på anderledes troende! Sura 2: 191)


§ 98.
Den, som foretager en handling, der sigter til ved udenlandsk bistand, ved magtanvendelse eller ved trussel derom at bringe den danske stat eller nogen del af denne under fremmed herredømme eller at løsrive nogen del af staten, straffes med fængsel indtil på livstid.

(Hvilket tydeligt fremgår at Koranens ordlyd: Sura 8: 39 Bekæmp dem, indtil forfølgelse ikke mere eksisterer, og kun Allahs religion råder.)

Dette Koranbud aktiverer desuden

§ 111.
Den, som foretager en handling, der sigter til ved udenlandsk bistand, ved magtanvendelse eller trussel derom at forandre statsforfatningen eller sætte den ud af kraft, straffes med fængsel indtil på livstid.
§ 113.
Den, som antaster Folketingets sikkerhed eller frihed eller i øvrigt foretager nogen handling, der sigter til ved magtanvendelse eller trussel derom at aftvinge Folketinget nogen beslutning eller hindre det i frit at udøve sin virksomhed, straffes med fængsel indtil 16 år eller under skærpende omstændigheder på livstid.
§ 118.
Den, som ved magtanvendelse eller trussel derom eller under udnyttelse af frygt for fremmed magts indgriben hindrer eller søger at hindre offentlige myndigheder i den frie udøvelse af deres virksomhed, straffes, når handlingen foretages med det formål at øve indflydelse på offentlige anliggender eller fremkalde forstyrrelse af samfundsordenen, med fængsel indtil 12 år.


Derudover anmeldes følgende forhold i Koranens ordlyd, og dermed det muslimske grundlag:

§ 140.
Den, der offentlig driver spot med eller forhåner noget her i landet lovligt bestående religionssamfunds troslærdomme eller gudsdyrkelse, straffes med fængsel indtil 4 måneder eller under formildende omstændigheder med bøde.
(Jfr. Koranen, Sura 9: 30 (ovenfor) og Sura 8: 65 Tilskynd muslimerne til at kæmpe. De vil få en let sejr, fordi de vantro er uintelligente.
§ 266.
Den, som på en måde, der er egnet til hos nogen at fremkalde alvorlig frygt for eget eller andres liv, helbred eller velfærd, truer med at foretage en strafbar handling, straffes med bøde eller fængsel indtil 2 år.
§ 266 a.
Med fængsel indtil 1 år eller under formildende omstændigheder med bøde straffes den, der, uden at forholdet omfattes af §§ 136 og 266, offentligt fremsætter udtalelser, der tilstræber at fremkalde voldshandlinger eller hærværk.
§ 266 b.
Den, der offentligt eller med forsæt til udbredelse i en videre kreds fremsætter udtalelse eller anden meddelelse, ved hvilken en gruppe af personer trues, forhånes eller nedværdiges på grund af sin race, hudfarve, nationale eller etniske oprindelse, tro eller seksuelle orientering, straffes med bøde eller fængsel indtil 2 år.
Stk. 2. Ved straffens udmåling skal det betragtes som en skærpende omstændighed, at forholdet har karakter af propagandavirksomhed.
----------------------
De hermed dokumenterede forhold og overtrædelser burde være tilstrækkelig til retslig forfølgelse og forbud mod Koranen, og deraf relaterede foreninger og organisationer, herunder islamiske trossamfund og organisationer som Hizb-Ut-Tahrir og lignende, der bygger på Koranens ordlyd.
Forbudet skal sikre Danmark mod politisk eller fysisk angreb ude- eller indefra med det formål at omstyrte regeringen og samfundet, og etablere et muslimsk baseret samfund (Khalifatet) med religiøs Sharia-lovgivning.

I forventning om hastigt svar på anmeldelsen
Med venlig hilsen
*******************

4 komente:

Raapil tha...

Skal vi nu til det pjat igen?

Jeg har jo fortalt dig, at du kan finde lisså meget vold og had i Biblen:

http://skepticsannotatedbible.com/

Hvad tror du dine partifæller, Søren Krarup og Jesper Langhalm vil sige til, at Biblen også bliver politianmeldt?

Steen tha...

bær over med Raapil - han ved ikke at kristne og jøder har forladt det gamle testamente i praksis for århundreder siden

Dansk Realist tha...

Jovist, Steen. Jeg kender Råpilen for hans sludder og vrøvl, og vil ikke engang reflektere på hans pjat.

Han ved jo godt hvad forskellen er, men skal bare provokere.

Dansk Realist tha...

OPDATERING:

Anmeldelsen er videregivet fra Statsadvokaturen til Politidirektøren, under hvem sådanne sager hidrører.