e hënë, 13 gusht 2007

UNS GEHÖRT DIE WELT

Nu er det vist ikke til at kalde en paranoid islamofobi længere.

Alle vi islamkritikere har fået bekræftet hvad vi har advaret imod:

Denne artikel bringer JYLLANDSPOSTEN efter Ritzau, så kan troværdigheden vist ikke være større: http://jp.dk/arkiv/?id=1039797

Flere end 70.000 medlemmer og tilhængere af en radikal muslimsk gruppe mødtes søndag i Indonesiens hovedstad, Jakarta, hvor de lyttede til opfordringer til, at et muslimsk kalifat skal regere verden.
Tilhængerne af Hizb ut-Tahrir gruppe fyldte næsten alle pladser i et 80.000 pladser stort sportsstadion i hovedstaden Jakarta, hvor de viftede med flag og lyttede til fyrige taler med budskabet om, at "tiden er inde til, at kalifatet skal regere".

Det svarer faktisk til Hitlers kæmpemøder lige forud for 2. Verdenskrig. Dengang gjaldt det dog "kun" Neuropa, mens nazislamismen truer hele verden.
Er vi blevet klogere siden 1939 og kan imødegå disse erobringsplaner effektivt i starten, eller skal vi igennem endnu en verdenskrig med millioner af vestlige dræbte? Muslimerne er jo ligeglade med at dø, for det betragter det jo som et martyrium med direkte billet til paradiset.

Hvis dette ikke er de indledende øvelser til muslimsk verdensherredømme, hvad er det så?

Nuk ka komente: